Wat is er allemaal te doen tijdens: PONYKAMP!

Je gaat pas sinds dit jaar naar de manage en je hebt je opgegeven voor het ponykamp van de zomer. Iedereen is tot zijn nopjes erover, maar jij weet niet echt waar alle heisa over gaat. Wil je toch een korte uitleg hebben over wat je allemaal te wachten staat tijdens ponykamp? Dan ben je hier aan het goede adres, we vertellen je namelijk de twee meest leuke dingen die je misschien op ponykamp gaat doen, want het is niet alleen stallen uitmesten en dresseren.

Het leukste van een pony kamp is toch misschien de wedstrijd, pimp je paard! Tijdens deze wedstrijd moet jij ervoor zorgen dat jouw paard helemaal getransformeerd is. Denk bijvoorbeeld aan een kostuum, of een deftige uitstraling. Je kan het je zo gek niet bedenken, want tijdens deze activiteit mag jij je creativiteit de vrije loop laten gaan en dat is helemaal zo erg nog niet. Het is een wedstrijd, je kan iets leuks winnen, maar er zijn zeker geen verliezers. Want deze activiteit heeft als bonus dat jij en je paard hierdoor nog een sterkere band creƫren. Een paard laat zich namelijk niet zomaar door iedereen als pop gebruiken!

Een andere leuke activiteit die je te wachten staat is de pony estafette. Dit is een parcour dat is gelegd door de ponykamp mensen, deze bestaat meestal uit een sprong en een aantal bochten. Bij deze activiteit is het doel om het parcour zo snel mogelijk af te leggen. Maar een estafette doe je natuurlijk niet alleen en een baton doorgeven doe je op een manage natuurlijk niet. Nee. Je geeft het paard door! Hierdoor is het dus letterlijk een pony estafette geworden. Voor de estafette wordt altijd een brave pony gekozen, dus maak je geen zorgen!

Als je nog geen aanmelding hebt gedaan voor een ponykamp dan kan dat altijd bij de burght, hier staan ze te popelen om met jou rondom een kampvuur te zitten aan het einde van je ponykamp dag!