Je ziet in de folder van volgende week dat er een heel veel verschillende soorten puzzels te koop zijn. De nieuwe jan van haasteren puzzels de nieuwe wasgij puzzel zelfs nieuwe mandala puzzels die je bijna niet meer kunt vinden. Je bent helemaal blij want je vindt puzzelen super leuk en kent inmiddels wel alle puzzels die je in de kast hebt staan. 

Verschillende puzzels

Je bent de verschillende puzzels aan het bekijken en er zit veel variaties tussen de puzzels. De nieuwe puzzels zijn er in verschillende stukjes je hebt al een puzzel 1500 stukjes maar ook al een puzzel van 3000 stukjes of van 500 stukjes er zijn zoveel soorten. Maar ze hebben niet alleen verschillende puzzels in stukjes maar ook in merken en thema’s.  Je hebt collectie puzzels van Donald Duck  en van disney. Maar ook de mooie ronde puzzels dit noemen ze de mandala puzzels deze puzzels zijn met kleuren, bloemen en groente zelfs te verkrijgen. Dus het wordt nog een moeilijke opgave om een puzzel te kopen welke ga je kiezen tussen al die verschillende puzzels.

Puzzel kopen

Je hebt inmiddels alle verschillende en soorten puzzels gezien die nieuw zijn. Maar welke ga je kopen de jan van haasteren 5000 of toch de mandala of een disney. En besluit nog een keer te kijken naar de puzzels waar je uit twijfelt. Je bekijkt de jan van haasteren nog is goed, daarna de mandala en dan de disney. Nu weet je dat de disney puzzel voor nu af valt want stiekem in je hoofd weet je dat je hem ooit gaat kopen. Dan bekijk je de puzzel van jan van haasteren nog eens en dan de mandala. Je denkt dat je eruit bent en weet zeker welke puzzel je gaat kopen. Je koopt ze toch allemaal want je weet dat een puzzel altijd blijft en je de nieuwe puzzel over een half jaar ook nog kan maken.