Is je hond binnenkort jarig, is het bijna dierendag of is het precies een jaar geleden dat het gezin uitgebreid werd met een hond? Je kan tal van redenen opnoemen om je trouwe viervoeter eens te verwennen. Maar wat geef je je hond eigenlijk cadeau? Brokken eet hij dagelijks en af en toe geef je wel eens snoepjes. Hoe laat je je hond zien dat je hem echt waardeert? In dit artikel zetten we een aantal cadeaus op een rijtje waarmee je echt je waardering aan je huisdier kunt laten zien. 

Eten 

Natuurlijk geef je je hond geen saaie bak met brokken als je wilt laten zien dat je veel van hem houdt en hem erg waardeert. Dan geef je wat speciaals. Je kunt je waardering laten zien met bijvoorbeeld een kauwstaaf voor de hond of een runderluchtpijp. Daar houdt het natuurlijk niet bij op. Je kunt ook een runderhoef, een munchy snack of een geknoopt bot geven. 

Een speeltje

Waar je je hond echt blij mee kan maken, is een speeltje. Met een touw of een teddybeer kun je de staart van je huisdier doen kwispelen. Daarnaast kun je met een speeltje ervoor zorgen dat stress afneemt, wat heel gunstig is voor de hond. 

Nieuwe accessoires

Geef je hond eens een nieuwe halsband, een nieuwe bench of een nieuwe lijn. Niet alles heeft het eeuwige leven en sommige accessoires worden voortdurend verbeterd om het comfort een upgrade te geven. Sommige honden worden snel een heel stuk groter, dus zijn na verloop van tijd ook wel toe aan bijvoorbeeld een ruimere halsband.