Als je kwaliteit wil, moet je Havens paardenvoer kiezen

Havens paardenvoer

MP voedersVandaag wil ik het over een onderwerp hebben dat niet voor iedereen interessant zal zijn, namelijk Havens paardenvoer. Dit merk is dus al vanaf 1845 verkrijgbaar. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dit dan een van Nederlands topmerken is. Dit merk wordt overigens ook nog verkocht in andere landen, 50 om precies te zijn.

Dit merk heeft dan ook een breed assortiment en is verkrijgbaar bij meerdere websites zoals webshop-dierenvoeding.nl. Wanneer je in het bezit bent van een paard of pony dan wil je hem of haar natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Goede voeding hierin is essentieel in. Al sinds 2004 levert dit merk ook aan CHIO Aken (Concours Hippique International Officiel). Daarnaast worden binnen de paardensport uitstekende resultaten bereikt dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van Havens. Dit houdt dus in dat de kwaliteit hiervan uitermate hoog is.

Er zijn verschillen

Havens paardenvoerNet als mensen zijn ook paarden en pony’s anders. Zo heeft elk een eigen samenstelling nodig op gebied van voedsel. Voor elk niveau heeft Havens paardenvoer dan ook een andere samenstelling. Zo hebben drachtige of merries speciaal voer nodig. Hetzelfde geldt voor veulens, deze hebben dan ook een speciale behoefte.

Zo kun je voedsel als brokken of muesli dan ook zien als krachtvoer voor een paard. Deze dieren hebben dan ook veel energie nodig willen zij kunnen presteren. Paarden die zwaar trainen en topprestaties leveren hebben ongeveer 1 kg. krachtvoer per 100 kg. lichaamsgewicht nodig. Voor overige paarden geldt de helft.

Ook voer voor andere dieren

Je kunt bij MP Voeders niet allen terecht voor paardenvoer, zij hebben hier zeer veel opties. Bezoek ze hiervoor zelf maar even.

hondenvoer