KVV voor katten

Als kattenliefhebber weet je hoe fijn het is om lekker met je kat te kunnen knuffelen of te spelen. Wanneer je zelf katten hebt, dan weet je ook dat het soms echte diva’s kunnen zijn. Als ze honger hebben, dan willen ze nu eten en als ze geaaid willen worden, dan moet dat op dat moment. Wil je jouw katten nou eens verwennen met lekkere voeding? Kijk dan eens naar KVV voor katten. KVV voer is een mengsel van gemalen spiervlees, organen en botten. Dit mengsel wordt vervolgens verwerkt in de vorm van een worst of een bakje voer. 

Samengesteld uit verschillende soorten vlees

KVV voor katten is net wat anders dan KVV voor honden. Katten zijn natuurlijk kleiner dan honden, waardoor de voeding net wat fijner gemalen is. Bovendien bevat de variant voor katten meer hartproducten. Heeft jouw kat de voorkeur voor een bepaalde vleessoort of smaak? Er zijn diverse varianten KVV beschikbaar, bijvoorbeeld met zalm, vette vis of kalkoen. 

KVV voor katten

Gevarieerd menu

Merk je dat je kat het voer uit de winkel niet zo lekker vindt, of wil je haar of hem een keer verwennen met lekkere voeding? Neem dan eens een kijkje in het assortiment KVV voer voor katten. KVV bestaat uit verschillende voedingsstoffen, waardoor jouw kat een gevarieerd menu voorgeschoteld krijgt. Je krijgt de voeding altijd vers geleverd, maar je kunt het eventueel ook ophalen als dat makkelijker is.