Even voorstellen

Om een goed beeld te geven..

Hallo en welkom op mijn blog. Mijn naam is Kim de Boer en ben eigenlijk al mijn hele leven gek van dieren. Het maakte me ook niks uit welke dieren ik in huis had zolang ik hen de aandacht kon geven die ze verdienen. Sinds een jaar of 2 heb ik 4 katten gekocht, ieder hun eigen karakter. Sinds dat moment ben ik er echt in gaan verdiepen omdat ik het maar al te goed weet dat de opvoeding het belangrijkste is voor alle dieren.

Nu weet ik het uiteraard maar al te goed dat een zorg voor huisdieren niet voor even is, je zorgt voor hun hele leven. Dat maakte me echt niet uit hoe oud mijn dieren worden omdat ik zelf maar al te goed weet dat ik goed voor mij eigen dieren ben en dat merk ik ook aan de dieren. het enthousiasme wat ik ervoor heb maakt het allemaal een stuk aangenamer.

 

De gekke tik voor mijn dieren…

Nooit geweten dat ik altijd al een katten fan ben. Mijn moeder benoemde mij altijd als “de katten dame”, vroeger nooit geweten wat het precies inhoudt nadat ik wat ouder ben geworden. Het blijft erg leuk om het dagelijks up to date te houden, daarom ben ik deze blog begonnen. Ik hoop dat jullie blijven lezen dankzij mijn enthousiasme! Veel plezier!

Geef een reactie