Tips voor het zoeken naar mooie opgezette dieren

opgezette dieren kopen

Opgezette dieren

Bent u een fan van ongezette dieren en vindt u het leuk of fascinerend om deze in uw woning te hebben staan? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in waar u deze kunt vinden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u ze mooi vind, maar er toch voor kiest om ze niet in huis te zetten.

Opgezette dieren bewonderen

U kunt dan naar bepaalde musea gaan en de mooi opgezette dieren aanschouwen. Bijvoorbeeld in het natuurmuseum in Tilburg. Daar hebben ze een erg mooie tentoonstelling.

In Rucphen kunt u ook opgezette dieren bewonderen. Daar hebben ze mooie exemplaren geplaatst in hun heemtuin.

opgezette dieren kopen

Opgezette dieren kopen

Maar wilt u toch liever de opgezette dieren voor u zelf? Wilt u er een aantal in uw woning plaatsen dan kunt u ze ook kopen. Bijvoorbeeld bij de museumwinkel.

Daar hebben ze hele mooie exemplaren. Wat te denken van een mooie fazant zittend op een houtstronk. Volop in de mooiste kleuren.

Verder hebben ze ook opgezette hazen. Of wat te denken van de traditionele hertenkop aan de muur. Volledig inclusief het indrukwekkende gewei. Deze exemplaren zien we vaak in films en dergelijke aan de muur hangen.

Een andere plek waar u opgezette dieren kopen kunt is op veilingsites. Een van deze veilingsites is catawiki. Hierop vindt u vele exemplaren.

Ook op eBay zijn ze te vinden.

Een andere koopoptie is via verkoopplatform marktplaats. Daar zijn ze ook te koop.

Naast bovengenoemde opties zult u nog veel meer winkels tegen komen die ze aanbieden als u een beetje zoekt op internet. Er zijn vele winkels die ze aanbieden. Kijk alleen al eens gericht in Amsterdam. Daar heb je veel winkels in 1 plaats. Dus wilt u een beetje vergelijken dan kunt u er een dagje Amsterdam van maken. Veel winkels in 1 plaats bij elkaar dus relatief snel te doen. En het is ook nog gezellig in Amsterdam. Even lekker lunchen in 1 van de vele leuke zaakjes en weer door.

Wat overigens ook nog kan, maar dan moet u een beetje bekend zijn in de jagerswereld, is een opgezet dier kopen via een particulier of via een jagersvereniging bij u in de buurt. Vaak krijgt u dan ook nog een schappelijke prijs voorgelegd.