Voor de beste zorg van uw hond kiest u voor puppycursus bij 123Tinki.com

Heeft u of gaat u een nieuwe puppy nemen, dan zijn de eerste 180 dagen van uw puppy de belangrijkste dagen van uw hond. De slimste keuze is kiezen voor puppycursus bij 123Tinki.com. Het is belangrijk dat in de eerste 180 dagen de risico’s op trauma’s gedragsproblemen, angst, slapeloze nachten zo klein mogelijk houdt. Puppycursus bij 123Tinki.com is een bewezen training met behulp van online filmpjes en boeken. We helpen elke hondenliefhebber graag met een jarenlange ervaring en zijn we vastbesloten om elke puppy eigenaar te helpen van het juist opvoeden en trainen. Met deze vorm van puppycursus wordt het opvoeden van uw hond nog leuker en makkelijker.

Nummer 1 hondenschool in Nederland

Puppycursus bij 123Tinki.com is de beste hondenschool training in Nederland. Door een onderzoek onder 10.000 hondenliefhebbers te houden, zijn we precies te weten gekomen wat de meest voorkomende problemen zijn en wat je het beste er tegen kan doen. Ook zijn er meerdere malen voorbij gekomen op televisie. We helpen dan met de 7 meest voorkomende problemen bij het opvoeden van een puppy. De hondentrainers hebben ruim 2 jaar gewerkt om de perfecte puppy training in elkaar te zetten. de online puppycursus “ de eerste 180 dagen met je puppy in huis”  is zeer uitgebreid en een van de beste in Nederland. Het is speciaal ontwikkeld om trauma’s en gedragsproblemen te voorkomen. De puppycurus bij 123Tinki.com bevat meer dan 30 uur aan trainingsvideo’s, heel veel handige stappenplannen,oefeningen, 10 puppy boeken en antwoorden op de meest gestelde vragen. Wat zeker nog een voordeel is, is dat we de prijzen zo laag mogelijk houden, dus de puppycursus is erg toegankelijk.

Waarom kiezen voor puppycursus bij 123Tinki.com?

Op de site van 123Tinki.com ziet u heel duidelijk wanneer het slim is om voor een puppycursus te kiezen. zoals de gedragsproblemen, niet zindelijk, blijft maar blaffen, bijt in kostbare spullen, wilt absoluut niet luisteren, bang voor een stofzuiger of een puppy met teveel energie die niet rustig te krijgen is. Tijdens de eerste 180 dagen met uw puppy loop je tegen veel meer zaken aan, dat kan voor veel stress zorgen voor u! Door de problemen en stress te voorkomen kies dan voor onze puppycursus die samengesteld is door de beste hondenexperts en trainers van Tinki. Start nu bij puppycursus 123Tinki.com en overtref al uw verwachtingen. Tevreden klanten vinden zelfs dat onze cursus verplicht moet worden gemaakt, voor elke puppy eigenaar. Dus voor het beste voor u en uw hond kijk op 123 Tinki.com

Korting

Profiteer nu van een tijdelijke korting, extra’s en levenslange toegang als je nu kiest voor een puppycursus bij 123Tinki.com! Ook hebben we een niet-goed-geld-terug garantie van 100%, waardoor we iedereen een zekerheid kunnen geven dat het risico op een miskoop loopt. Dus start nu met de nummer 1 puppycursus van Nederland en ervaar zelf hoe leuk een hond opvoeden kan zijn met de online training.